Muzica nunti, formatie nunti

Calitatile sale vocale permit sa interpreteze melodii dintr-o gama larga de genuri muzicale: de la muzica usoara ( melodii ale unor artisti celebri: Luis Armstrong, Tom Jones, Joe Cocker, Eros Ramazotii, etc) pana la muzica populara si lautareasca ( melodii proprii, dar si melodii ale unor artisti cunoscuti ai folclorului romanesc: Gica Petrescu, Romica Puceanu, Gabi Lunca, etc) astfel facand din el un solist desavarsit. 

Datorita acestor calitati si nu numai, el si-a castigat statutul de lautar, respectul si admiratia publicului spectator si telespectator.                   

De asemenea, programul cu muzica de nunta pe care vi-l poate oferi este unul de exceptie. Silviu Melu alaturi de formatia sa de nunti compusa din 3 instrumentisti( orga,chitara,saxofon,vioara, acordeon.) va ofera un show de adevarat prin muzica si atmosfera creata. 

Pe langa formatia de nunta oferita de acesta, puteti alege sa beneficiati in cadrul evenimentului organizat de dumneavoastra si de invitati speciali. Pentru a alege complexitatea si diversitatea evenimentului puteti accesa pagina de pachete-evenimente. 

Toate acestea fac din Silviu Melu alegerea potrivita pentru un eveniment perfect la care sa luati parte cu drag atat dumneavoastra cat si invitatii dumneavoastra.